ОГЛЕДАЛНИЯ

Кажи истината и никой няма да повярва. Искаш да ти повярват - лъжи.
 Улф Старк


Златните предмети са изложени в историческия музей във Варна. Най старото обработено злато до сега е на 6623г.  666 е числото на ОГЛЕДАЛНИЯ, а най-чистата проба на злОто 999 През 2063г.ще се навършат 100г. от раждането на ОГЛЕДАЛНИЯ и в света ще е победила религията на ИСТИНАТА-ПАЦИФИЗМА-КАЛЕКО
Сами може да се досетите коя година ще отида при КАЛЕКО😉
ИСТИНАТА=КАЛЕКО след това РОДИНА=РОДНИНИ, СЕМЕЙСТВО и АЗ. 
******
Всички беди са в следствие на фалшивата ни история и прекъснатите връзки, избивайки цели родове, елит, администрация, лидери, водачи, "просветители"! 
******
Проумейте, че дали е Пазарджишкото училище за милиционери, Магнаурската школа,  или кой да е български университет. Те са за образоване на "личности" обслужващи третия Рим-Русия 
******
Ако приемем, че сме наследници на траките, то католицизма e "правата религия" и ние сме били под влиянието на католицизма до 325г.  когато настъпва разкол и "православните" се отродяват от "правата вяра". 
До 864г. Българите са на кръстопът между двете религии, когато Борис | обявява католиците за езичници, еретици и 52рода които са за "правата вяра", ги прави с една глава по ниски. Когато синът му  Владимир Расате прави опит да върне България в "правата вяра", Борис го сваля от трона, ослепява и хвърля в тъмница. За назидание качва на престола Симеон, с промития мозък в Магнаурската школа.
Симеон пък надъхал сина си
Петър | да "скъси" с по една глава  богомилите и  "правата вяра" се спихва. Но не изчезва и така до 1667г. Петър Богдан издава първата българска история. Не ми се повтаря и ще си закача линка към тезата за която всиички се натискат, а съм 100% сигурен, че с този линк ще Екзекуторам русофилията:
http://istoriia-evelin-vlahov.blogspot.com/2022/12/t.html
******
Извода е, че акто са ни пробутали Паисиевата и са ни укрили историите преди нея! Искат след години да се учи, че е нямало и Българи>
> и азбуката ще е руска.
******
Убеден съм, че ДЪНОвистите трябва да припознаят, ОГЛЕДАЛНИЯ като слуга на ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ = КАЛЕКО.  Света има нужда от нов световен религиозен конгломерат, в който всички религиозни водачи да подпишат с кръв от палеца  си, че ще защитават 100% ИСТИНАТА, 100% ПАЦИФИЗЪМ И 1% ДАРЕНИЕ КЪМ УЧИТЕЛИТЕ!
Не съм чел нищо от Петър Дънов, но КАЛЕКО  ще издигне България от Дъното. Вярвам, че мисията ми на този свят е да кажа как да направим България независима от третия Рим-Русия, по напълно безкръвен път. Нямам намерение да воювам с малоумници които не искат да "сеят" и не ми нападнат дома. Но няма и да робувам в задунайската губерния управлявана от васален проРуски олигархичен мутротриумвират, който работи срещу Българския национален интерес, като оставят историята ни да се фалшифицира! Въпроса е: След колко години българия няма да я има, ако русофилията не бъде осветлена?

ДНКто не лъже и в ерата на интернет, ИСТИНАТА все по трудно ще бъде укривана. КАЛЕКО знае!
******
Този печат, е важил> 
>при тази България!
******

Това е краткия план който трябва да следваме, за да бъде един ден  България, Швейцария на Балканите:
1. Осветляване на историята
2. 11 Май да стане национален празник и празник на Българицата и българската култура
3. Промяна на националния двиз от СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА на ИСТИНАТА НИ ПРАВИ СВОБОДНИ, КАУЗАТА РАВНИ!
4. Проманя на конституцията, в точките които противоречат на националния девиз
5 Промяна на съдебната система, съобразно конституцията.
6  Пълна  лустрация и ревизия съобразно закона и в името на НАЦИОНАЛНАТА КАУЗА 
Всичко друго е в ущърб на българския национален интерес! 
В името на България са ни наложили "православието" с кръв и меч.
В името на България са ни наложили атеизма с кръв и меч.
В и мето на отечеството ми България, знам какво ще правя аз. Какво в действителност ще стане, знае само КАЛЕКО...

Коментари

Популярни публикации от този блог

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА ЗНАНИЕТО НЕ Е НЕЗНАНИЕТО, А ИЛЮЗИЯТА ЗА ЗНАНИЕ Стивън Хокинг. Историята е единствения предмет, който възпитава патриотизъм и родолюбие! Морал, етика и робство се възпитават от религиите! Бедата за България е, че ПРАЗНОславието по презумпция, възпитава в русофилия. С фалшифицирана история, не можем да изградим национална доктрина с която да възпитаваме свободолюбив народ! С фалшива история се възпитава робски, двуличен и продажен народ, без национални и морални ценности! С една дума, русофили! Албер Камю е казал следното: "Тези, които нямат достатъчно смелост, винаги ще намират философия, с която да се оправдаят."

Грешките са най-добрия учител! От друга страна, доказалите се в световната грешна система, са най-големите грешници! ЕВО