НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА ЗНАНИЕТО НЕ Е НЕЗНАНИЕТО, А ИЛЮЗИЯТА ЗА ЗНАНИЕ Стивън Хокинг. Историята е единствения предмет, който възпитава патриотизъм и родолюбие! Морал, етика и робство се възпитават от религиите! Бедата за България е, че ПРАЗНОславието по презумпция, възпитава в русофилия. С фалшифицирана история, не можем да изградим национална доктрина с която да възпитаваме свободолюбив народ! С фалшива история се възпитава робски, двуличен и продажен народ, без национални и морални ценности! С една дума, русофили! Албер Камю е казал следното: "Тези, които нямат достатъчно смелост, винаги ще намират философия, с която да се оправдаят."

Що е Русофил?

Русофил е, интензивно "образован" с фалшива история "човек". 
С цел да помогне за разпокъсването на Родината си и заробването и от империята на злото!!!
******
******
Ще вмъкна едно описание за това, що е Манкурт. Как другояче да обясня за историята ни, писана от Манкурти- каквито ни управляват. Как са превърнати в безприкословни лоялни роби на господаря си, чрез власт, пари, стандарт на живот, за сметка на дебильосания "освободен" народ!
******
Това е копиран текст.

ПАРДОН 
Знаете ли какво е манкурт, или надянали ли са ни вече шапката?
петък, 26 Октомври 2018 / брой: 208
автор:Дума

Знаете ли какво е манкурт? Ей сега ще ви обясня, но моля ви, хора със слаби нерви да не четат!
Манкурт в езика на някои средноазиатски народи означава глупав, тъп, безсловесен, покорен роб. Манкуртът е зомби, той изпълнява безпрекословно всички заповеди на господаря си и няма никакви други желания, освен да се нахрани.
В средните векове номадските племена в Азия масово са практикували превръщането на пленниците в манкурти. Как е ставало това? Отново предупреждавам – хора със слаби нерви да не четат!
Ставало е по следния начин. 
Обръсват главата на пленника и му надяват нещо като калпак от прясно одрана камилска кожа. След това го привързват към забити в степта или в пустинята колове. Под безбожно жестокото слънце камилската кожа постепенно изсъхва и бавно стяга черепа на мъченика като менгеме. Болката е неописуема! Същевременно космите по обръснатата му глава започват да растат, но не навън (стегнатата камилска кожа не позволява това), а навътре, към черепа, при което хиляди безмилостни игли терзаят нервните окончания на клетника. Болката става още по-неописуема! Адска!
Така – дни наред! Слънце, пек и никаква вода! Пленникът е в полусъзнание! След петия или шестия ден онзи, който е определен да му бъде господар, започва да му носи вода няколко пъти дневно. Мъченикът започва да го възприема като свой бог и спасител.
След още няколко дни развързват нещастника. Но той вече не е човек, той е манкурт. Не помни нито името си, нито близките си, нито родината си. Няма никакви желания, освен да пие вода, да натъпче с някаква храна стомаха си и да изпълнява всяка заповед на своя бог-господар.
В ония времена робите манкурти били много по-ценни от обикновените роби. Защото на тях и през ум не им минавало (те вече нямали ум!) да се бунтуват, да замислят бягство, да мечтаят за свобода, изобщо – да създават каквито и да било грижи на повелителя си.
Защо ви разказвам всички тези кошмарни неща?
Ами защото имам чувството, че на нас – българите – ту този, ту онзи се опитва да надене на главите ни прясно одрана камилска кожа. Или, може би, вече са ни я надянали, а?!
******

  От "първото издание" на тезата която Българския Фейсбук изтрива три пъти и която ме направи Екзекутора на русофилията, остана само една моментна снимка! Всички които броят третата история за първа, трябва да проумеят, че историята може да се фалшифицира като се укрие миналото за поколение и половина. Но не може да се фалшифицира като се напише история със задна дата. При наличието на истории преди Паисиевата СЛАВЯНОбългарска, следват въпроси на които съм отговорил с тази непретенциозна теза. 
  
Историята ни е била укривана, за да имаме "възрожденци" от продажната русофилска сган! Да се преборим с русофилията, трябва да разберете как са лъгали дедите ни, да не повтаряте техната глупост, да лъжете себе си, децата си, в ущърб на българския национален интерес! 
С тази фалшификация искам да ви покажа нагледно колко лесно се фалшифицира историята когато един народ няма национална доктрина, за опазване на ИСТИНАТА В ИСТОРИЯТА СИ. В една правова държава, а не руска губерния, такива лъжи и фалшификации трябва да се преследват от закона!!!

Следва моментна снимка за доказателство как чрез тезата, накарах във Фейса да се заговори за фалшивата ни история. За жалост остана само тя. Във Фейсбук ми я триха три пъти. Но тук не могат.
Истината е, че тогава чувствах, че съм прав но нямах идея до колко. Щом разбрах, че тезата ми е 100% вярна, написах отворено писмо до президента и всички надоло по пирамидата. Така, че за тезата ми знаят всички, но няма как да признаят истината, защото не могат да ви овладеят. Тези които знаят как. Работят за васалния проРуски олигархичен мутротриумвират, който държи партиите и им извиват ръцете чрез вас. Платените политици като Костя Копейкин и всички останали, знаят за театъра, но си играеят ролята и за мое съжаление, блестящо.
 Русия ни е отгледала целенасочено като бъдещи лоялни роби и ще видите, че както в химията се започва с Менделеевата периодична таблица, аз съм посочил общодостъпни факти, колкото да подчертая тезата си, която е наивна, но е вярна и логичната и всеки българин трябва да е прочете, за да не му казват "професори" като Иво Христов-обутия, че е дебилен!
******

Този линк е към Президента и всички  които управляват България, която де юре е демократичната държава.  Де факто е задунайска губерния управлявана от васален проРуски олигархичен мутротриумвират!

https://www.facebook.com/share/v/Gja1r6bdaNctVpvM/
******
Русофилите вярват много силно в убежденията си. До такава степен, че когато има ясни опровергаващи доказателства срещу тях, е почти невъзможно те да бъдат убедени. Създава се чувството за дискомфорт, наречено КОГНИТИВЕН ДИСОНАНС, сблъсък между знанията и убежденията. И понеже убежденията са най-силни, се отрича всичко останало което не ги подкрепя. 

Как се избягва от когнитивния дисонанс.
1. Променяте поведението си, така че да съответства на нашите мисли, нагласи или вярвания.
2. Променяме мисленето си, така че да съответства на нашето поведение.
3. Намираме и вярваме на информацията, която съответства на нашите вярвания.
4. Избягваме информация, която противоречи на нашите убеждения.
5.Избягваме ситуации, в които рискуваме да действаме по начин, който противоречи на нашите мисли, нагласи или вярвания.

Съвета ми към русофилите е, да спазват точка трета и да четат завещанието на Петър |, което е Руската ДОКТРИНА!!! Няма значение дали Русия е монархия, република или федерация. Тя лъже своите "свободни руски души", като ги манипулира от деца, да се жертват без колебание, втълпявайки им, че са богоизбрания народ. Народ който трябва да "освободи" всички и руския мир да владее целия свят.
  Важно е да прочетете Руската доктрина и да си зададете въпроса:
 КАКВА Е БЪЛГАРСКАТА?
http://www.svobodata.com/page.php?pid=13460&rid=6
******
Сега си представете като на "ИГРА", че сте руски монарси и ще градите империя за поколенията си, която ще отцелява хиляди години! Следете линковете и ще видите, че тезата ще ви обърне представите, не на ИГРА!
******
За да не сме ограничени в търговията и да разширяваме империята, трябва да имаме излаз на топло море целогодишно! Затова, на бой с османците! (Нареждате ако сте Фьодор първи през 1568 г.😉)
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B8
******
Аз Петър първи ви заповядвам, да издирвате и унищожавате книги от нужната нам българска култура, като първата българска печатна книга  на Епископ Филип Станиславов от 1651г.
******
 И първата българска история  от Петър Богдан Бакшев от 1667г. 
"За древността на бащината земя
 и  българските дела към неговите сънародници", се преименува на "Дълг и чест". Кава чест има в това да ни подменят историята?
 ******
"Възраждането" за българите трябва да е свързано с нас! Затова унищожавайте всякакви следи от българските въстания!  Неглижирайте чипровското възстание като го обявите за католишко! Православието ще е нашия меч с който ще пресечем устрема, на българите да се присъединят към Европа и тя да застраши нашите интереси за Дарданелите и Босфора.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B8%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5
******
Ще използваме славянската идея на Иван Грозни. За която  е лансирал Винко Прибоевич, който си свършил добре работа и си изкарал парите.Както и Мавро Орбини. Така ще излъжем българите, че сме славяни и сме дошли да ги освободим, като братски славянски и православен народ!  Макар че нито ние, нито дебилните българи са славяни.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%B2%D1%80%D0%BE_%D0%9E%D1%80%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8
******
Блазиус Клаинер е втората "История на България", която трябва да се потули!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_(%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%83%D1%81_%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B5%D1%80)
******
За да проработи планът за балканите, трябва да намерим някой, който да им напише друга история и да я  озаглави "СЛАВЯНОбългарска". Няма значение какво ще пише в нея, важното да е озаглавена СЛАВЯНОбългарска. Самото заглавието ще им деиства като ЛИМОНОпортокал. Първо славяни и след това българи. После покрай славянофилството ще им вменим русофилството. За предишните две истории, нито дума! Така българите ще знаят, че третата им история е първа   и ще ни приемат като братя славяни
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0
******
Ще използваме православието като предтекст, че го защитаваме и ще подпишем с османската империя, Кючуккайнарджийския мирен договор. В този договор, няма да споменаваме за православните Българи, а само Гърците. Нищо че Кючюккайнарджа се намира в Добруджа, и с Гърците са с еднакви права в османската империя. 
Нищо че ние сме лютерани, но за да изградим империя ще приемем и използваме православието с политическа и манипулативна цел.
След този договор, нашите агенти под маската на търговци, свещенници, или каквото им хрумне, не могат да бъдат спрени да вербуват русофили, които да се борят за "свобода".
******
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%8E%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80 
******
За да имаме повод да "освобождаваме, ще подклаждаме и предизвикваме първото сръбско въстание.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE_%D1%81%D1%80%D1%8A%D0%B1%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5
******
Сега ще поущрим и Гръците на войнна за освобождение.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82
******
Манипулирахме ги и във всичките тези въстания участваха и Български хайдути, които ще разнасят мълвата за "Дядо Иван освободителя".  Български хайдути и доброволци, участваха в Гръцко османската война 1821-1832г. Според плана ще освободим Гърция, а Сърбия ще направим васална.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5_(1829)
******
Можем още сега да освободим и Българите, но после не можем да ги окупираме,  За това ще обезоръжим българските опълченци. Дано да забравят думите на генерал Дибич: „Българи! Стойте си мирно, че ще обърна топовете да ви избия!“ След въстанието, десетки хиляди ще излъжем да се преселват на север от Дунав и в Киевска Рус.
******
[ Ще отворя скоба и ще сваля част от диалог във фейса, от който се виждат, последствията от фалшифицираната ни история и как разбрах за Лондонския протокол от 1830г. Чрез Изкуствения Интелект.
Simeon Barbov 
Бърт е ИИ
Здравей Бърт. 
Бърт, чел съм някъде, че 1830г. Османската империя предлага да освободи и България заедно с Гърция и Сърбия. Знаеш ли подробности?

**Здравейте!
Да, вярно е, че през 1830 г. Османската империя предлага да освободи България, заедно с Гърция и Сърбия. Това предложение е известно като Лондонският протокол, подписан на 6 юли 1830 г. от Великобритания, Франция и Русия. 

Протоколът е резултат от продължителни дипломатически преговори след Гръцкото въстание (1821-1829 г.). Той предвижда автономно управление за трите християнски княжества, като им гарантира известна степен на самоуправление под суверенитета на Османската империя.

Османската империя се съгласява на това предложение, за да избегне по-нататъшна война с Русия, която подкрепя гръцките бунтовници. 

Въпреки това, Лондонският протокол не е реализиран изцяло. България и Сърбия не получават пълната автономия, обещана в него, а Османската империя продължава да упражнява значителен контрол над тях. 

Въпреки това, протоколът е важен етап в борбата за освобождение на Балканите от османско владичество. Той показва, че европейските велики сили са готови да подкрепят християнските народи в Османската империя и е предвестник на бъдещи войни и събития, които ще доведат до освобождението на България и други балкански страни.

Ето някои ресурси, които може да ви помогнат да научите повече за Лондонския протокол:

* [премахнат e невалиден URL адрес]
* [https://www.britannica.com/topic/Conference-of-London](https://www.britannica.com/topic/Conference-of-London)
* [https://en.wikipedia.org/wiki/London_Conference_of_1830](https://en.wikipedia.org/wiki/London_Conference_of_1830)

Надявам се, че това е полезно! 
******
Османската империя е била готова още тогава да ни даде свобода както на Гърция, но да затворим скобата и да продължим с тезата ]
******



 Българите са в нечуван икономически подем за това време! Те са трудолюбиви, находчиви, умни и потщенни, търгуват с османската империя, и с Европа. Плащат си десятък и строят църкви като тези в средните Родопи и Македония. Строили са навсякъде където имало компактно Българско население. Помаците, че дори и османците помагали.
И сегаhttp://www.pravoslavieto.com/hramove/smoljan/index.htm
Българите, като най многолюдното население, на Балканите и с най голяма територия, стават непреодолим фактор за нашите имперски интереси. Затова хитро ще ги манипулираме и обезкръвяваме. Ще изградим разделение на балканите, между свободни и "освободени". Междувременно ще играем с всички, ще насаждаме омраза и разделение на религиозна основа, ще поущряваме изнасилвания и мародерства, и ще ги преписваме на османската империя.
******
Трябва някой учител русофил, да организира честване на писменноста им! Но го манипулирайте да я обяват като Кирилица! Така ще ползваме писменноста им, но в Русия ще я обявяваме като наша!
https://medianews.bg/bg/a/den-na-svetite-bratya-kiril-i-metodiy-na-blgarskata-azbuka-prosveta-i-kultura
******
Османците направиха опит да задържат стабилността в империята си, като им издаде ферман за Българска екзархия
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B5%D0%BA%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D1%8F
******
Ние ще обещаваме на лековерните доверчиви Българи, и те все по масово ще  започнат да бленуват за свобода. Минаха две поколения от Гръцко и Сръбско - османската воина и младите не се вслушват в идеолога им Раковски, за нашата хитрост коварство. http://www.budnaera.com/2007-02/2007-12-16_06.html
******
За потвърждение, ще вмъкна писмото на ЛЕВСКИ което срещнах отново из фейса и го копирах:

"С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 69-то*, единият препоръчан от одесските българи за добър помощник на българите, пък не излезе така. Уловихме няколко шарлатанлъци и хайде – отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме."
* 1869

ВАСИЛ ЛЕВСКИ В ПИСМО ДО ФИЛИП ТОТЮ , 18 АПРИЛ 1871Г.
******

Един от малцината които слушат  Раковски, е Левски. Той отказва да бъде наш агент. Затова да бъде следен от агента ни Любен Каравелов, който да ни докладва!
https://www.168chasa.bg/article/8719406
******
Граф Игнатиев, е информиран от агентите за комитетите. Да организира предателството на Левски, както и да бъде съден и обесен с участието на българи! Така ще им вменим чувства, че са народ от предатели.
https://faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/ubiytsite-na-levski-shtedro-vaznagradeni-ot-priznatelna-rusiya
http://bgsniper.com/sniper/13916-1
******
Премахнахме един голям враг, който се бореше срещу нашите интереси. Ще поущряваме и подкупваме всички, които помагат България да хлътне в капана ни. 
Сега  се нуждаем от повод за война, затова ще подклаждаме Херцеговинско-босненско въстание. 
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%D1%80%D1%86%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5_(187
******

Да предизвикаме въстание и в България! Колкото по неорганизирано и с повече жертви, толкова по добре . По малко Българи, по хилава държава и в същото време по голям отзвук за пред великите сили... 
Агента Гаврил Груев Хлътев да избърза и обяви изненадващо Априлското въстание! Ние ще се погрижим зверствата да бъдат описани от Джанюариъс Макгахан и всички които пишат на хонорар, ще повтарят за зверствата в православна България!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%8E%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8A%D1%81_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B3%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BD
******
Русофилската история угоднически мълчи засега, но истината ще пробие торбата като шило! Тази хипотеза я срещнах във фейса, но преди 40г. ми разказаха за изнасилването  и убийството на племенницата на Барутинлията, и кервана с който са се връщали от Цариград, където тя се е омъжила. Ще предложа този вариант за да се знае че не си измислям. Едно е сигурно! За да стане клането в Батак, трябва да има адски голяма причина, като тази която споделя   Serbest Korkmaz на Li Ko Ta:
Li Ko Ta Тази междурелигиозна вражда е станала заради насъскване от руските агенти наречени въстаници. Преди това от тях са били атакувани съседните помашки села и много мирни хора са били избити, много жени и девойки са били изнасилени. Хората на руските подлоги Волов и Бенковски обречени като турци са издевателствали в българските села и също за избивали и изнасилвали с цел да предизвикат омраза и накарат народа, който отказвал преди това да въстане, да бунтува. Не случайно Бенковски казва : " ние свършихме нашата, да дойде Русия". Кулминация на всичко станало, когато местни руски агенти в Батак са заловили и изпекли в хлебопекарна фурна живи двамата сина на Ахмед ага, които са се връщали от школо в Пловдив у селото си. След като помашко-черкезките орди са заградили селото са поискали да бъдат предадени преките извършилители на престъплението. Макар желанието на местните хора да го направят това не е било позволено от така наречените "бунтовници". Жертвите от клането не са били толкова много от Батак, много от изложените в църквата са били тела на избити помаци от съседните села донесени оттам преди това, за да надуят "зверствата на турците" пред Европа. ПП- Историята трябва да се чете без емоции. Тя не трябва да ражда омраза. Българският и турският народ са живяли векове наред в мир, разбирателство и взаимопомощ. Проблемите възникват, когато Русия насъсква своите агенти на Балканите, за да осъществи плановете си за проливите. През 1833 султанът предлага на Русия да остави безвъзмездно българските земи. Руският цар отказва ? Защо мислите ?
******
Трябва да ги манипулираме и изградим естествено разделение. На свободни и освободени. Гърци, Сърби и Румънци срещу Българи. Християни срещу мюсюлмани. Българи срещу помаци и цигани. един етнос срещу друг. 
"Доказали се", срещу недоказали се. Ще ги разделим и ще ги овладеем. Никой не може да отриче събитията. Затова жертвите трябва да растат с всяко поколение. Колкото повече лъжат толкова по големи патриоти ще са
в собствените си очи глупаците.
******
Преди 50г. ме учеха за 2000 убити. Станаха 5000, сага чета за 8000, при положение че с. Барутин дори сега не надхвърля 2000. Хубавото е че когато се правят снимки за пропаганда пред света, те остават. Аз съм склонен да приема че жертвите са двойно повече от тези на снимката, ако някой ми каже истинската причина за клането 
Попадна ми още една снимка, с друг ракурс, в която се виждат истинския брой на събраните черепи.
******
Възстанието и парите изиграха своята роля. Сега ще се договорим с Австроунгария, за разпокъсването на Българската екзархия, но Българите не трябва да знаят, за Райхщадското споразумение.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B9%D1%85%D1%89%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5
******
Ако знаят какво ги очаква, не биха проливали кръвта си като опълченци, за да сменят османското васалство, с нашето православно доброволно робство.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BE%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5
******
Не трябва да ги каним  при подписването на Санстефанският мирен договор, в който и България е страна. Защото не можем я оряза от територии пред тях, които османската империя е признала за Български, с фермана за екзархията от 1870г.
Българска екзархия https://g.co/kgs/BQpm2Z
******

Ако е в цялата си територия не можем я окупира. Затова ще я  орежем още при санстефанския предварителен договор.
 (И североизточна добруджа я няма)
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80#
******
Показахме им Санстефанския предварителен договор.  Но на официалното подписване ще ги орежем, разпокъсаме, и ще прехвърлим вината изцяло на великите сили. Освен Австроунгария, други не знаят, за Райхщадското споразумение.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80
******
Време е да започнат да плащат за където ги "освободихме" от османския ярем, и да им помогнем чрез русофилите, сами да си нахлузят нашия хомот.
https://burgas-podlupa.com/%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B4-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82
******
Дебилните Българи трябва да знаят, че за тяхната "свобода", са участвали и умирали само Руснаци. (а не малоруси-Украинци, Финландци, че даже и един Японец участва) 
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80
******
За четвърти път пренаписвам ИГРАТА на ИМПЕРИЯ и всеки път излизат факти от различни автори. Искам да поднеса моите почитания към първоизточника на тази информация, защото статията е от 2022г. но се радвам че я има. Тя доказва че тезата ми е необорима.
https://telegraph.bg/interesno/novini/chuzhdenci-prolivat-kryvta-si-za-bylgariia-iaponski-samuraj-se-bie-za-nashata-svoboda.-persiec-brani-rodnoto-zname-prez-balkanskata-vojna-357822
******
Сега, след като сме ги окупирали да се погрижим да им построим паметници, за да им промиеме съснанието!
ВАЖНО!!!
Обърнете внимание на това,
което Борислав Георгиев Борисов е открил!

 Тук ще изкажа лични благодарности на моята Фейсбук-приятелка Биляна Амбарева, за перфектната и теза, която ще допълни моята. Обръщам се към всички професионалисти, в техните си области, да изготвят подобни тези. Ще намеря място и за техните.

https://faktor.bg/bg/articles/mitat-za-ruskite-pametnitsi-v-balgariya-stroeni-po-narezhdane-i-s-pari-na-moskovtsite
******
Макадонците Даме Груев и Георги Делчев които по наша инициатива отидоха да учат в Сърбия, учреждили БМОРК Българо Македоно Одрински Революционен Комитет. 
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D0%B5_%D0%93%D1%80%D1%83%D0%B5%D0%B2
******
Българите са се досетили, че ги водим за носа и не ни казаха за съединението на България.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8A%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%98%D0%B7%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0_%D0%A0%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D1%81_%D0%9A%D0%BD%D1%8F%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F
******

Намерете русофили да отровят Захри Стоянов 
https://www.ploshtadslaveikov.com/zagadachnata-smart-na-edin-predsedatel-na-narodnoto-sabranie/
******

Организирайте русофили да убият Стефан Стамболов!  Те са тсещлавци, продажници, и ще очакват, че на всеки ще подаряваме имение като на Петко Киряков и ще го издигаме в чин капитан.
https://www.desant.net/show-news/48547
******
Българите от македония ще вдигат въстание за да се обединят с нашия протекторат от княжество България. Да се предупредят Османците, Гърция и Сърбия. Ние ще забраним България да се намеси. Когато ги смажат и потушат въстанието. Да се разгласи че всички участвали и подкрепяли въстанието, ще бъдат избити, така че да се изселват към България! Така ще отслабим македониците за последващо разделяне и ще увеличим "данакоплатците" в България. Междувременно да се задейства план за бъдещото разделение на България!

L. Mladenov:

На 24 август 1886 г. во Белград беше создадено ултранационалистичкото друштво "Св. САВА", главен носител на пропагандата во Македония. Еден од главните личности за вршенье пропаганда (во тоа време) во Македония е Шпира Копривица.
Еве ги осумте точки, предложени од Ш.Копривица до српската влада, кои понатаму ке бидат прифатени како основа на сите понатамошни творци на пропагандата во Македония:
---1. Расколебуванье на националното сознание на Македонските Бугари до целосно откажуванье од бугарската национална целост.
---2. Постепено оддалечуванье од основите на бугарскиот општо народен язик со се поголемо вметнуванье на српски елементи во него: зборови, форми, изрази, азбука и сл.
---3. Фалсификуванье на историските факти, говорейки за нееднаквост на народното единство на Бугарите во Мизия, Тракия и Македония.
---4. Присвоюванье на историските и културните вредности на бугарскиот народ, изолиранье на македонски: светци, цареви, преродбеници, револуционери, творби на уметност (народни песни, бродерии, резби) и сл.
---5. Оцрнуванье на бугарскиот народ како варварски, криминален, граблив, од турско-татарско потекло и сл.
---6. Немилосрдно следенье на сите дейци на бугарската народност во Македония со поткупи, измами, клевети, предавство и убиства.
---7. Следенье на бугарски книги.
---8. Проповеданье на братство со српскиот народ и оставанье широко отворени врати за српско влияние во Македония.
("Архив Историског института Србиje" - Збирка Joвана Ристича, кутиja 19, инв. Бр. 12/543, сиг. ХII. 10/75)

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5
******
За да останем единствената империя на балканите. Ще ни трябват съюзници да се бият с османците за нашия интерес.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0
******
Българите ще се чудят откъде им е дошла първата национална катастрова. Те не знаят за Райхщадското споразумение и в техните очи ще са виновни великите сили.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0
******
Ще вмъка един един пост на моя феис приятел Константин Стоянов, с който да Ви онагледя, че България е раждала и патриоти, не само патриотари като днешните политици, които Вие хрантутите! Ако бяха патриоти, те щяха да осветят тезата ми и да пратим русофилията на екирисажа за три дни!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02N6RhPv2hgFdTsdzZiwZeAMEpg26cbwoca3gWKXTpNrf2imAD6dVa9hzGjiPomEMMl&id=100051571701261
******

За сега съюзниците не са се усетили, така че да използваме Сърбия да запали фитила, като убие Австроунгарския престолонаследник Франц Фердинанд 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0
******
Да "помогнем отново на православните братя в България"
https://telegraph.bg/interesno/pyrviiat-konflikt-mezhdu-rusiia-i-bylgariia-masirana-bombardirovka-nad-morskata-ni-stolica-varna-nanesena-ot-ruskiia-flot-predi-107-godinina-14-oktomvri-1915-godina-po-vreme-na-pyrvata-svetovna-vojna-37975
******
Ще подкупим Фердинанд, за да си мълчи за втората национална катастрофа. 
https://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1200:im&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61
******
В Ньой не успяхме да разпокъсаме България. Томас Удроу Уилсън ни обърка плановете.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%83_%D0%A3%D0%B8%D0%BB%D1%81%D1%8A%D0%BD
******
Направихме революцията в Русия, но за да завладеем Европа, ни трябва наш човек, който да овладее германската работническа класа, и да подчини всички останали. https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F
******
Хитлер е блестящ оратор, така че ще го поощрим и подкрепим, като му предложим символ за неговата партия, а когато вземе властта, ще се възползваме.

https://kafeneto.wordpress.com/2018/08/12/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D0%B1/
******
Русофилите да организират войнишко въстание
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5
******
Сега да организират септемврийското въстание
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5
******
Кажете на русофилите да  организират атентат, и да избият елита си, за да съборят и превземат по-лесно властта!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%82_%D0%B2_%D1%86%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0_%E2%80%9E%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%9D%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F%E2%80%9C
******
Нашия приятел Хитлер здраво е хванал юздите на властта, време е да го използваме и като начало да подпишем договор, а после ще го извъртим.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BA%D1%82_%D0%A0%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF-%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2
******
Време е да си разширим територията, за целта ще накараме Хитлер да нахлуе в Полша която ще поделим предварително. Глупака се хвана и нахлу. Ние обаче ще изчакаме поне две седмици, за да види света, че влизаме за да "освобождаваме".
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_(1939)
******
Знаете как се "освобождава". Всичко които са по интелигентни, и тези които не са на наша страна, да бъдат "освободени" от живот!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5

Документи от моята Фейсбук прителка,  Даниела Горчева 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0245fkfZdw7KDRYbAZkW7NTfwZNnrdKqgtYxG4sG9UTyXiDo8xhUU4eJ3UZgfvPoTvl&id=662466428
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0wNfRzTQg8zuQcmaPvU7A77jjq4H4hsrko7sLEFbRfd9iWMNKFyJ8BbpYoHkNHGxJl&id=662466428

******
Нашите марионетки да настояват България да влезне в тристранния пакт!

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F
******
Агентите ни да подхвърлят на Хитлер че ще го нападаме. Целта е да ни нападне пръв.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%E2%80%9E%D0%91%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B0%E2%80%9C
******
Сега да пищим с цяло гърло за помощ, дано глупаците Рузвелт и Чърчил се хванат и да помагат. Хванаха се... 
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC
******
Ще предложим тайно на Англичаните, да разпокъсаме и да приключим с България. Ние също ще си вземем парче от "тортата". Така няма да има кой да претендира че Кирилицата е Българица
https://tretavazrast.com/2021/12/22/%d0%bd%d0%be%d0%b5%d0%bc%d0%b2%d1%80%d0%b8-1941-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bb%d0%b0%d0%b3%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8/
И да няма съмнение ето част от офертата
За които не е учил руски, задължително, Гугъл превежда🤣
******
Молотов да настоява пред съюзниците, за бомбардировки над България!  Хем хилава България, хем Американците виновни. Много сме умни. Как няма да владеем Европа?
https://www.168chasa.bg/article/7169664
******

Премахнете Борис трети, защото начело с него, не можем прегази България!
http://www.svobodata.com/page.php?pid=18003&rid=&archive=
******
Сега да им обявим война, ако че няма един германец, и не са изпращали един войник срещу нас, но без война, нямаме повод да ги "освободим".
https://telegraph.bg/interesno/sssr-ni-obiaviava-vojna-bez-u-nas-da-ima-i-edin-germanec.-okupaciiata-reshena-oshte-mesec-po-rano-nezavisimo-kakvo-pravi-sofiia.-stalin-nadlygva-syiuznicite-za-balkanite-345091
******
Сега да  ги освободим първо от  Елита, интелигенцията, средната класа, и да им подменим историята. Но го направете чрез Димитров и останалите русофили! Веднъж изцапали ръцете си с кръвта на собственния си народ, ще са ни по преданни от кучета. Освен това ще се страхуват от възмездие. 
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D1%8A%D0%B4
******
Сега да ги освободим от парите
https://www.168chasa.bg/article/4146877
******
И пенсионните фондове!
https://bg-voice.com/komunistite_zadigat_nad_2_mlrd_pensii_natrupani_do_1944_g/
******
За да им подменим историята, трябва да им вземем архивите
https://news.bg/int-politics/ep-prie-tekst-prizovavasht-rusiya-da-ni-dade-dostap-ot-pohitenite-ot-savetskata-armiya-arhivi.html
******
Да се инструктират всички за поведението ни в окупираните дуржави!
https://cao.bg/instruktsiya-za-upravlenieto-na-okupir/
******

Ще подхвърлим идеята за балканска федерация и когато Георги Димитров се откаже публично от Македония. Ще се обявим против такава. Ще го отровим и ще представим русофила, за най-големия български патриот. И като мъртъв ще ни служи, да им промиваме мозъцие.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B1%D0%B0
******

 "На онези хитреци в София им се ще да седнат на нашата трапеза"
https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F/a-46815221
******
Трябва да знаят, че българската държавна сигурност е под наше командване и да го имаме черно на бяло!
https://desebg.hristo-hristov.com/2011-01-13-09-25-08/4556-2020-10-26-18-11-24?fbclid=IwAR0-7wHtqV6N7j7AzdTpRVe-q9F6GEWidvFr39v7YAdFTeyXKrEh5HZRRrg
******
Плановата икономика не върви трябва да помислим за перестройка в целия СИВ и да наложим проРуски олигархични триумвирати
https://avantage.bg/2020/08/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83%d0%ba%d1%86%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%84%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%83%d0%bf%d1%80%d0%b0/
******
Да се се подготвят русофилите за прехвърляне на националното богатство в частните ни банкови сметки!

https://legislation.apis.bg/doc/13141/0
******
Да продължим към грабежа
https://archives.bnr.bg/ukaz-56-opit-za-pazarna-ikonomika-no-ne-za-vseki/
******
Да се свали Тодор Живков и да се разграничат от него! Това ще заблуди дебилните, че ще има наистина радикилни промени. И ще има. Но не каквито очакват те.

https://epicenter.bg/article/Slavcho-Transki-parvi-publichno-razvechna-Zhivkov-/198625/11/0
******
Отрочето на Карло Луканов, да организира плавния преход!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B9_%D0%9B%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2_1
******
Сега да поканим Американците, за да ги направим съучастници. Дебилните не четат, така, че когато видят разграбването на общественното и продаването му за скрап. Ще ги лъжем, че има скрита клауза в договора.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F_%E2%80%9E%D0%A0%D0%B0%D0%BD-%D0%AA%D1%82%E2%80%9C
******
Да разделим българското общество и на етнически принцип. Така ще ги използваме в наш интерес!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%B7%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0_%D0%B8_%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B8
******
Трябва да излъжем "дебилните", че ще е по добре плавен преход, отколкото шокова терапия.  Хванат ли се ще го отнесат целия.  Хванаха се!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8_%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_(1990)
******
http://pari-oligarsi.blogspot.com/2011/11/1938.html?m=1
******
Социалистите да си гласуват удобна конституция, която да гарантира плурализма. Ще сложим един доносник турчин за балансьор. Решенията на парламента ще зависят от него, сиреч от нас. Ще го използваме да овети българската агентура. Ще ударим с един куршум три заека.
https://dariknews.bg/novini/afera/onq-spisyk-osvetil-stotici-oficeri-ot-razuznavaneto-chast-5-430952?fbclid=IwAR0GAU-JEzVpjJpEj6dUhHbQIR1GeWmBbKLBarzrNcyT1CALuhkQAlFeqks
******
Да съборим правителството на Филип Димитров чрез нашия "балансьор" за да не изпълнява програмата на Ран и Ът, и да отпушим хиперинфлацията.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF_%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2
******
Сега ще организираме групировките от които ще изградим мафията, която ще е под наш контрол. Чрез страха от нея всички в държавата ще са под наш контрол. Ще можем да им организираме "нещастни случаи"
https://youtu.be/paSDbszip8Q
******
Сега ще им монтираме пилешкото вратле, ще го здъвчем и ще го изплюем като го оглозгаме.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%96%D0%B0%D0%BD_%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2
******
Ограбихме им парите, източихме им предприятията, сега да сложим нашия човек за да си ги "приватизираме" и "купим" евтино!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2
******
Командира си свурши работата. Време е да го сменим като докараме царя. Командира да се прави на обиден и да си мълчи.  Тези които тръгнаха да правят почтен бизнес без нас, отавайки без подкрепа, ще ги докараме до фалит, и ще ги "оправим"
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD_%D0%A1%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B3%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8
******
Спечелихме, защото дебилните искат да бъдат оправяни! Ще ги направим съучастници и ще мутризираме държавата до степен, "слушам и не вярвам на очите си", думи казани от човек, на който всяка трета дума му бе във възхвала на нас. Когато сме принудени да признаем истината, ще се натискат, защото са съучастници.
https://www.facebook.com/groups/635560617829030/permalink/660947488623676/
******
Ако оставим Борисов той от кумова срама играейки десен, ще трябва да ги вкара в ЕС. Затова Радев да обяви борба срещу мафията!
https://www.segabg.com/hot/radev-nyama-sila-koyato-da-spre-protesta-sreshtu-mafiyata
******


Започнаха да ни притискат Лукойл да плащал данъци. Те ако знаят, ум ще и зайде
https://faktor.bg/bg/articles/politika/hlyab-i-pasti/zloveshto-za-po-malko-ot-140-godini-rusiya-i-sssr-otneha-ot-balgariya-895-mlrd-dolara-68448
******
Дебилните не вярват че "има  такъв народ", но ще им докажем че има и той е Българския.
Така и така им остана само гола трудовата сила, с която да ни робуват, да ги излъжем за последно, да се откажат от ЕВРОТО, та парите ни да не са под надзора на европейската банка. Така во век и веков ще са наши роби. Да видим дали Копейкин ще си свърши работата и да предизвика референдум или на хаост го лансирахме.
https://news.bg/politics/vazrazhdane-se-oplakaha-che-ne-sreshtat-razbirane-za-referenduma-za-evroto.html
******
https://www.segabg.com/node/148790
Когато един президент не знае кой изгради мафията, което е обществена тайна, разбирате, че става въпрос за овладяна държава от проРуския олигархичен мутротриумвират 

Не обичам да съм прав но каквото и да се случи, не се отказвайте от ЕВРОТО и Не давайте властта в ръцете на един човек, дори това да съм аз, КАЛЕКО ЗНАЕ 
Писал съм за какъв президент Ще гласувам: 
https://m.facebook.com/groups/635560617829030/permalink/661820728536352/
******
Знам какво исках когато пуснах "ИГРАТА НА ИМПЕРИЯ" сега виждам че "снежната топка набира инерция" . Аз вярвам че можем да се обединим в името на изграждането на национална доктрина и работеща за нея двупартиина система. Но първо да ограмотим тези, за които "дружбата с Русия е необходима, като слънцето и въздуха за всяко живо същество", и затова продават българския национален интерес. 


Тези които си мислят че са си уредили живота, няма да споделят тази теза, вие от кои сте? Аз не мога да си кривя душата и да работя в държава в която трябва да лижа задници на поробител, който през 30до50години ще ни краде с разни схеми! НЕМОГАААААА





Коментари

Популярни публикации от този блог

ОГЛЕДАЛНИЯ

Грешките са най-добрия учител! От друга страна, доказалите се в световната грешна система, са най-големите грешници! ЕВО